KIDSDANCE

Kinderen van 4 jaar en ouder zijn van harte welkom. Nog steeds is dansen op muziek van K3 en kinderen voor kinderen enorm populair bij jonge kids maar Renske en Romy willen graag een wat creatievere weg inslaan en kiezen voor de meest uiteenlopende muzieksoorten waarmee ze kinderen enorm weten te prikkelen. Renske is al jaren gediplomeerd instructor en heeft een aantal jaren de Pabo-opleiding gevolgd. Romy studeert aan de HBO dansacademie. Door hun jarenlange ervaring weten zij kinderen enorm te stimuleren en laten hen met een groot enthousiasme op het podium schitteren. De lessen zijn zowel voor jongens als meisjes geschikt.

STREETDANCE

Vanaf 7 jaar maken kinderen kennis met het 'echte' streetdance. De muziekkeuze voor deze kinderen komt voornamelijk uit nummers die op dat moment een 'hit' zijn. Naarmate de kinderen ouder worden gaan zij ook dansen op 'mixen', gemaakt door een echte d.j.  Naast de lessen streetdance zullen kinderen ook kennis maken met andere dansstijlen. De lessen worden verzorgd door Kai, afgestudeerd aan de CIOS en Pabo.

HIPHOP

Vanaf 5 jaar kun je ook deelnemen aan hiphoplessen. Naast de techniek zal hier ook heel hard gewerkt worden aan uitstraling maar ook kracht die nodig is om op de wat stoerdere beats te kunnen dansen. Deze lessen zijn in handen van Renske en Kai. Naast de reguliere lessen doceert Renske ook het demoteam 'Dauntless' die volgend jaar te zien zal zijn tijdens nationale wedstrijden.

MODERNE DANS

Bij moderne dans verdiep je je in het verhaal achter de song. Middels diverse danstechnieken leer je hier expressie aan te geven. De lessen worden gegeven voor Romy, HBO docent-dans en Anne Wetzer, professioneel danseres bij  Afrojack, De Toppers en 2 Unlimited.

DIVA DANCE

Onder leiding van Anne Wetzer, professioneel danseres, leer je dansen als een echte diva: lessen voor kinderen met ambitie en doorzettingsvermogen! 2 jaar geleden ronde Anne met veel succes de opleiding professioneel allround danser aan het Albeda college in Rotterdam af en heeft inmiddels al vele nationale en internationale artiesten met haar danskwaliteiten ondersteund.

ZUMBA-XCO&BODY ATTACK

Door de grote variatie in deze les zal dit sport uur o.l.v. Anne je nooit vervelen. Met haar onuitputtelijke enthousiasme en gedrevenheid weet Anne er iedere keer weer een feestje van te maken.

BREAKDANCE

Wij werken samen met dansschool Fresh die in Valkenswaard professionele breakdance-lessen verzorgt. Deze lessen, o.l.v. Raymon Truijen bevelen wij van harte aan! Voor mee info kunt u een kijkje nemen op de website: www.dansschoolfresh.com                  

MUSICALLESSEN

Meer info over deze lessen kunt u vinden op www.demusicalschuur.nl

 
 

LaToja Dance
Meerstraat 8
Valkenswaard
Tel: 040 2048917, 06 52603386

 
Home > Dance-Theater-Musical
 

© design, CMS Rupz | .