Dance - Musical

kidsDANCE

Kinderen van 4 jaar en ouder zijn van harte welkom. Nog steeds is dansen op muziek van K3 en kinderen voor kinderen enorm populair bij jonge kids maar  Romy – HBO dans docent wil graag  een wat creatievere weg inslaan en kiezen voor de meest uiteenlopende muzieksoorten waarmee ze kinderen enorm weet te prikkelen. Door haar jarenlange ervaring weet zij kinderen enorm te stimuleren en laten hen met een groot enthousiasme op het podium schitteren. De lessen zijn zowel voor jongens als meisjes geschikt.

 

STREETDANCE

Vanaf 7 jaar maken kinderen kennis met het ‘echte’ streetdance. De muziekkeuze voor deze kinderen komt voornamelijk uit nummers die op dat moment een ‘hit’ zijn. Naarmate de kinderen ouder worden gaan zij ook dansen op ‘mixen’, gemaakt door een echte d.j.  Naast de lessen streetdance zullen kinderen ook kennis maken met andere dansstijlen. De lessen worden verzorgd door Anne, professioneel danseres  en Romy, HBO dansdocent.

 

HIPHOP

Vanaf 4 jaar kun je ook deelnemen aan hiphoplessen. Naast de techniek zal hier ook heel hard gewerkt worden aan uitstraling maar ook kracht die nodig is om op de wat stoerdere beats te kunnen dansen. Deze lessen zijn in handen van Rahiel en Kai. Naast de reguliere lessen doceert Rahiel ook het demoteam ‘Dauntless’ die volgend jaar te zien zal zijn tijdens nationale wedstrijden.

MODERNE DANS

Bij moderne dans verdiep je je in het verhaal achter de song. Middels diverse danstechnieken leer je hier expressie aan te geven. De lessen worden gegeven door Romy, HBO docent-dans en Anne Wetzer, professioneel danseres.

DIVA DANCE

Vanaf 8 jaar kun je onder leiding van Anne Wetzer deelnemen aan deze lessen. Diva dance lessen zijn uitermate geschikt voor kinderen met ambitie en doorzettingsvermogen! 3 jaar geleden ronde Anne met veel succes de opleiding professioneel allround danser aan het Albeda college in Rotterdam af en heeft inmiddels al vele nationale en internationale artiesten met haar danskwaliteiten ondersteund.

MUSICALLESSEN

Meer info over deze lessen kunt u vinden op www.demusicalschuur.nl