Vrijgezellenfeest - Workshops

workshop Show me how you burlesque

Een razend populaire workshop! Doe mee en voel je ook sexy met de glitter & glamour, het teasen en theaterspel, de humor en de zelfspot…het komt allemaal aan bod! In 1,5 uur leer je van onze professionals de basisbeginselen van burlesque dancing, net zoals Christina Aguilera en Cher in de film ‘Burlesque‘. Met onze lange rode galahandschoenen en boas wordt de choreografie zeker een succes. Als je zelf een camera meeneemt bieden wij ook nog de gelegenheid voor een fotoshoot.

Kosten: 17,50 euro p.p (min. 10 personen) incl. koffie/thee  of een glaasje wijn

Workshop Zumba

Wil je je vriendinnendag of vrijgezellenfeest eens een swingende invulling geven dan is deze workshop een uitstekend idee!
Onder leiding van een zeer ervaren, swingende docente dans  je op de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muziek.
De vrijheid van bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse  muziek zorgen voor een leuke workout waaraan iedereen kan deelnemen.

De workshop duurt ruim een uur en de kosten bedragen 15 euro p.p (min. 10 personen) incl. koffie en thee of een glaasje wijn

      

Workshop Disco

Back to the seventies.
Herinner je je deze nog??
Born to be alive?
Shout?
Don’t stop till you get enough?
Disco inferno?

Eén van onze talentvolle disco-instructors laat je swingen op de klanken van de good old disco. Het is altijd mogelijk om je eigen verzoeknummers in te dienen: Wij zorgen voor de moves!

De workshop duurt 1,5 uur en de kosten bedragen 17,50  euro p.p (min. 10 personen) incl. koffie en thee of een glaasje wijn

workshop Oriëntaalse dans

De instructor heet Ana en ze is bevlogen als het om Oriëntaalse dans gaat. (in de volksmond ook wel buikdansen genoemd). Zij trakteert je op 1,5 uur passioneel dansen met alle vrouwelijke charmes die je bezit.  Na de workshop is er onder het genot van een kopje thee met een Turkse lekkernij nog gelegenheid om na te babbelen.

Kosten: 20 euro p.p. (min. 10 personen) incl. thee en lekkernij

Workshop Grease

Was jij vroeger ook zo weg van John Travolta en de film Grease? Dan is dit je kans om weer eens te zwijmelen. Je kunt kiezen uit de nummers Greased Lightning, We go Together óf You’re the one that I want. En de workshop wordt vanzelfsprekend afgesloten met hét meest gevoelige nummer ever: Hopelessly devoted van Olivia.

De workshop duurt 1,5 uur en de kosten bedragen 17,50  euro p.p (min. 10 personen) incl. koffie en thee of een glaasje wijn

      

Workshop 'All the single ladies' / 'girls just wanne have fun'

Misschien wel bij uitstek dé nummers voor een vrijgezellenfeest. Wij hebben een leuke choreo bedacht en jullie zorgen voor de uitbundige moves.

De workshop duurt 1,5 uur en de kosten bedragen 17,50 euro p.p. (min. 10 personen) inclusief koffie en thee of een glaasje wijn.

      

Workshop 'Dance your own beat'

De aanstaande bruid heeft vast en zeker een favoriet nummer waarop ze helemaal uit haar dak kan gaan. Wij maken er een leuke choreo op en een swingende workout van 1,5 uur is gegarandeerd.

Kosten: 17,50 euro p.p. inclusief koffie en thee of een glaasje wijn. Minimale deelname is 10 personen

    

Openingsdans op maat

Willen jullie een unieke openingdans op jullie bruiloft maak dan met ons een afspraak om te kijken wat wij kunnen betekenen. Kijk samen met ons voor een grappige, swingende of romantische choreo. Je bepaalt zelf hoeveel privélessen je wilt volgen en je krijgt een opname mee naar huis om thuis te kunnen oefenen. Wil je meer info over de prijzen neem dan even contact met ons op.